Στιβ Τζομπς: Γκράμι μετά θάνατον

0
Η Εθνική Ακαδημία Τεχνών Επιστημών και Ηχογράφησης θα τιμήσει τον συνιδρυτή και διευθύνων σύμβουλο της Apple που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Οκτώβριο σε ηλικία 56 ετών.
Στην τελετή «Special Merit Awards 2012» που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Φεβρουαρίου -μια ημέρα πριν την...
κανονική απονομή των 54ων Γκράμι στο Λος Άντζελες- η Ακαδημία θα απονείμει τα «Lifetime Achievement Award» -τα οποία αναγνωρίζουν την συνολική προσφορά καλλιτεχνών-, τα «Trustees Award» -που αναγνωρίζουν την συνεισφορά ανθρώπων στο χώρο της μουσικής, εκτός καλλιτεχνών-, καθώς και τα «Technical GRAMMY Award» -τεχνικά βραβεία.
Η Ακαδημία θα βραβεύσει μετά θάνατον τον Στιβ Τζομπς με το «Trustees Award» «ως αναγνώριση της εξαιρετικής συνεισφοράς του με προϊόντα και τεχνολογίες που άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνουμε την μουσική, τα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά προϊόντα και τα βιβλία», σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της.
Εκτός από τον Στιβ Τζομπς, ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα των «Special Merit Awards 2012» είναι και οι Νταϊάνα Ρος, Αντόνιο Κάρλος, Γκλεν Κάμπελ, Allman Brothers Band, Τζορτζ Τζόουνς κ.α

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !