Διορθώστε την κατάρρευση των εφαρμογών Safari Mail και του καιρού

20
Στο ios 7 πολλοί χρήστες που έχουν jailbreak στην συσκευή τους αντιμετώπισαν πρόβλημα με τις εφαρμογές του Safari των Mail και του καιρού  όπου εντελώς ξαφνικά δεν μπορείτε να τις ανοίξετε αφού μόλις ξεκινάνε καταρρέουν....

Ακόμη και αν δεν το πάθετε είναι πολύ πιθανό να το πάθετε σύντομα.
Για να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να διαγράψετε δυο αρχεία που είναι υπεύθυνα για το πρόβλημα και δημιουργούνται αυτόματα μόνα τους.

Φυσικά για να δείτε τα αρχεία του συστήματος θα πρέπει να έχετε κάποιο πρόγραμμα SFTP όπως το Winscp το cyberduck το ifunbox η κάποιο άλλο η ακόμη να έχετε κατεβάσει από τον cydia το iFile.

Τώρα με την δικιά σας επιλογή πλοηγηθείτε στα αρχεία του συστήματος και συγκεκριμένα στην διαδρομή var/mobile/Library/Caches και εντοπίστε δυο έγγραφα που το ένα είναι το com.apple.mobile.installation.plist   και το άλλο είναι το com.apple.LaunchServices-054.csstore  

 που συνήθως βρίσκονται δίπλα δίπλα  και κάνετε διαγραφή και των δυο.


Αφού πλέον τα έχετε διαγράψει κάντε μια επανεκκίνηση την συσκευή σας και τώρα πλέον δεν καταρρέουν οι εφαρμογές και λειτουργούν κανονικότατα.

Αυτός είναι ο τρόπος και είναι πολύ εύκολος αρκεί να είστε προσεκτικοί και να μην διαγράψετε άλλο αρχείο κατά λάθος με απρόβλεπτες συνέπειες.

Και θυμηθείτε ακόμη και αν δεν αντιμετωπίσατε τέτοιο πρόβλημα είναι πολύ πιθανόν να το αντιμετωπίσετε για αυτό αποθηκεύστε κάπου αυτόν τον οδηγό για καλό και για κακό.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Αυτό έφταιγε και έχασα το jailbreak και τωρα είμαι εγκλωβισμένος στο 71.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι βρε φίλε....που να το ξέρω γι αυτό το έγραψα γιατί πολλοί την έπαθαν και σκέφτονταν για το 7.1

      Διαγραφή
  2. ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ 7.0.6 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΧΑΟΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΙΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΦΙΛΕ? ΠΟΙΕΣ? ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟ 7?
    ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το I file ενώ σβήνω τα 2αρχεια , κλείνω και ανοίγω την συσκευή πάλι είναι μέσα οπότε δεν δουλεύει σωστά η συσκευή ... Κάποια βοήθεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα στο ipad Εσυ βρηκες καμία άκρη να μου πεις και εμένα τι να κανω ...

      Διαγραφή
  4. γιωργο εχω iphone4 με ios 7.0.6 και με το που εσβησα τα αρχεια χαθηκανε ολες οι εφαρμογες και παιχνιδια του appstore. Μεσα στο appstore δειχνει οτι ειναι περασμενα αλλα δεν μου τα δειχνει πουθενα στο springboard... εχεις καποια λυση η παμε σε ios 7.1 ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. file prince28 distixos kai ego exo iphone4 me ios 7.0.6 kai ta diagrapsa kai xau8ikan ola ase to xeniktisa mexri tis 4 to proi na ta epanafero ena ena ase kai pou kapoia xa8ikan kai oute sto appstore ta brisko pleon den xero to giati. kai epipleon ta dio auta arxeia xana dimiourgountai . apotelesma 0000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. telika meta apo dokimes pou ekana den ta kataferna na ta epanaferw... loipwn auto pou epiase se emena einai oti xanaesbhsa ta arxeia giati ta xana dimiourgei sunexws, ekana ena reboot, anoixa itunes, phga stis efarmoges kai ekana ena sugxonismo sta apps... mou epistrepsane ola. ta mono pou xa8ikane einai oi fakeloi kai ta exei rixei xuma sto springboard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ξεκαθαρίσω πως αν δεν έχει πρόβλημα δεν σβήνεις τα δυο αρχεία και είναι μόνο για αυτούς που έχουν πρόβλημα.
    Είναι ασφαλές καθότι ξανά δημιουργούνται τα αρχεία αλλά καθαρά πλέον και όχι με πρόβλημα.
    Αν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος φοβάται να τα διαγράψει απευθείας ας τα τραβήξει στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή και αν κάτι δεν πάει καλά τα ξανά ρίχνει πάλι μέσα.
    Αυτό τον οδηγό δεν τον δημιούργησα εγώ αλλά υπάρχει εδώ και καιρό αλλά βλέποντας πως πολλοί έχετε πρόβλημα και αφού τον δοκίμασα στο 5S και το πεντάρι και δούλεψε μια χαρά αποφάσισα και τον έγραψα.
    Για του λόγου το αληθές να και το σχετικό video που τον αντέγραψα
    https://www.youtube.com/watch?v=RFFaq3Lz__E
    Όσοι λέτε πως χάσατε κάποιες εφαρμογές δεν τις χάσατε καθώς αυτό το έγγραφο έχει σχέση με το αρχείο appsyng που παίζουν οι σπασμένες εφαρμογές ίσως χρειάζεται επανεγκατάσταση αυτό αλλα οι εφαρμογές υπάρχουν στην συσκευή σας 100% και θα τις δείτε στο iTunes αν συγχρονίσετε.
    Τέλος ζητώ συγγνώμη από όσους δεν τα κατάφεραν αλλά συνιστώ να είστε πάντα 150 % σίγουροι πριν κάνετε οτιδήποτε στην συσκευή σας η περιμένετε τους πιο τολμηρούς να δείτε τι θα σας πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργο δεν έχουμε κανένα νέο με το jb προχωράνε,η τα παρατησαν,εσυ που εισαι μεσα στα κόλπα εχει μάθει τιποτα ;-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά μάλλον τα έχουν παρατήσει για να το δώσουν στην δημοσιότητα αλλά σίγουρα αυτοί το χρησιμοποιούν

      Διαγραφή
  9. Το είχα καταλάβει ότι αυτοί το έχουν και μας έχουν γράψει ευχαριστώ Γιώργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Γιώργο το δοκιμάζω στο ipad με το ifile αλλα δεν διορθώθηκε, μπορείς να βοηθήσεις ? ευχαριστω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτησε κάπου αντίγραφα και από τα δυο αρχεία και μετά σβήσε τα.
      Επίσης σβήσε προσωρινά το appsyng και κανε μια επανεκκίνηση να δεις λειτουργεί σωστά τώρα

      Διαγραφή
  11. Αυτός ο οδηγός υπάρχει στο διαδυκτιο σε όλους όσους έχουν πρόβλημα κρασαρίσματος... είναι απαραίτητο να έχεις σβύσει το appsync, κάνεις ρεσταρτ και μετά σβήνεις τα 2 αρχεία που προαναφέροντε, αν σβήσεις τα 2 αρχεία σωστά δεν δημιουργείτε πρόβλημα. Σε 5σ δουλέυει σίγουρα μιας και το έχω κάνει μέρες τώρα, χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακολουθησα την διαδικασια , ο safari κρασαρει και τα αρχεια αυτα ξανα εμφανιζονται , ξερει καποιος το γιατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σβήσε το appsyng και μετά και τα δυο αρχεία με το iFile.Κανε τώρα επανεκκίνηση την συσκευή σου και είναι ok

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !