Το Splashtop 2 Remote Desktop έγινε δωρεάν για λίγες ώρες προλάβετε

3
Εφαρμογές αντίστοιχες σαν την Splashtop 2 Remote Desktop δύσκολα θα βρείτε δωρεάν που να ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας....

Για όσους δεν την γνωρίζουν πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορείτε να χειριστείτε τον υπολογιστή σας από μακριά με το iphone με εκπληκτικά γρήγορη απόκριση σαν να είστε μπροστά στον υπολογιστή.
Θα βρείτε όλες τις λειτουργίες διαθέσιμες και προσαρμοσμένες ειδικά για την οθόνη του iphone όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι και παραμέτρους για να ρυθμίσετε άλλες λειτουργίες.
Για να λειτουργήσει θα πρέπει να κατεβάσετε και το αντίστοιχο πρόσθετο για τον υπολογιστή σας στην σελίδα υποστήριξης εδώ.
Η εφαρμογή Splashtop 2 Remote Desktop θέλοντας να γιορτάσει τις 18 εκατομμύρια λήψεις γιορτάζει και προσφέρεται δωρεάν για λίγες ώρες.

https://itunes.apple.com/gr/app/splashtop-2-remote-desktop/id561386772



Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Μακαρι να ειχε σε αντιστροφο να ελεγχεις ενα android απο pc η ενα iphone η ipad απο pc ,για να φτιαξεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο και γρηγορο , αλλα δουλευει μονο στο ιδιο δικτυο wifi. καλο θα ητανε να μπορουσε να μπει και απο αλλο wifi η 3g-4g στο pc...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπορει Κατερίνα ως και 8 εβδομάδες εάν κανεις 8 άτομα invite(μια εβδομάδα για καθε εναν που θα διμιουργησει λογαριασμό splashtop)και κατοπιν μονο με συνδρομη!Αληθεια Γιωργο δεν εχουμε κανενα "κολπακι" για life time anywear access?για παραδειγμα κανενα φακελο "ετοιμο" να περασουμε μεσο ifile?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !