Dishworld Channels...το super ρεπό για το KODI

1

To να εγκαταστήσει κάποιος το Kodi Media Center (XBMC), είναι σχετικά εύκολο με μια αναζήτηση να βρει τα πιο δημοφιλή τρίτα addons και να τα εγκαταστήσει έχοντας πρόσβαση σε απεριόριστο περιεχόμενο κάθε είδους....
Όμως και πάλι δεν θα μπορέσει να καταλάβει μέχρι ποιου σημείου μπορεί να φτάσει το Kodi/Xbmc καθώς οι δυνατότητές του, με την χρήση addons, είναι απεριόριστες, μπορώντας να έχει και τις δυνατότητες (σχεδόν) που έχει ένας δορυφορικός δέκτης για την σύλληψη αντίστοιχων προγραμμάτων και αυτό είναι ένα σημείο που πιστεύω πως θα δούμε αρκετά νέα πράγματα στο Kodi το επόμενο διάστημα

 Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα πιο καλό που μπορεί να φέρει στις οθόνες σας αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτό που συναντάτε στα διάφορα δορυφορικά κανάλια. Αυτό είναι το Dishworld Channels και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα τι είναι το dishworld, υποθέτω, χρησιμοποιώντας το addon, πως είναι κάτι σαν αυτό που περιγράψαμε στην αρχή, δηλαδή πρόγραμμα που εκπέμπεται συνήθως δορυφορικά, αλλά και  κανάλια που εκπέμουν επίγεια και προβάλλουν γνωστές σειρές.
Σε αυτό, η λίστα είναι ατελείωτη με πολλές κατηγορίες, υποκατηγορίες και επί μέρους περιεχόμενο που θα βρείτε από ταινίες, σειρές, αθλητικά, ειδήσεις, ενήλικα, παιδικά, μουσικά, καθώς και άλλα προγράμματα, αλλά και αρκετά επίγεια κανάλια (πχ το Euronews, Eurosport, κλπ). Σίγουρα πρόκειται για ένα addon που αξίζει να προσθέσετε στο Kodi/Xbmc σας.


Εγκατάσταση του Dishworld Channels

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επειδή αρκετοί κάνουν την ερώτηση: Όλα όσα λέμε για το κodi/xbmc, ισχύουν ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος που το έχετε εγκατεστημένο (Linux, Windows, OSX, Android κλπ).
Τα ίδια ισχύουν για όλους.
Για να το ενεργοποιήσετε, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα από τα πιο σπουδαία addons που υπάρχουν για το Kodi/Xbmc, το Navi-X, που το περιλαμβάνει.
INFO: To Navi-X είναι ίσως το σημαντικότερο και ένα από τα καλύτερα λογισμικά που επιτρέπει την παρακολούθηση ταινιών, σειρών, μουσικής με ένα μόνο κλικ και είναι διαθέσιμο γα το Kodi Media Center (XBMC), καθώς και για τηλεοράσεις σύγχρονης τεχνολογίας (smart-TVs, Apple TV).

Έχοντας λοιπόν ήδη εγκατεστημένο το Navi-X, θα το ανοίξετε (Βίντεο > Πρόσθετα) και πατήστε το πρώτο κουμπάκι που λέει:
Navi-X Start Here
Από το νέο παράθυρο που θ' ανοίξει, επιλέξτε το:
Most-recently updated
Εκεί, θα βρεθείτε μπροστά σε μια λίστα με κάθε είδους περιεχόμενο. Αρκετά περιέχουν και επί μέρους, κατηγορίες, όπως για παράδειγμα το (Live International TV) All Working!, στο οποίο αναφερόμαστε που είναι και το πιο πλούσιο απ' όλα.
MHN το επιλέξετε ακόμα. Κάντε δεξί κλικ επάνω του και διαλέξτε το:
Add Selected Item to Favourites
Θα σας ζητήσει να δώσετε ένα όνομα, βάλτε όποιο θέλετε, ώστε να ξέρετε τι είναι -στο παράδειγμα χρησιμοποιήσαμε το: Dish- και πατήστε: "Τέλος" [ΟΚ]:
Με το βελάκι αριστερά, στο επάνω μέρος, γυρίστε στην αρχική οθόνη του Νavi-X, ανοίξτε το: "Μy Favorites" και στην συνέχεια το Dish ή όπως το ονομάσατε στο προηγούμενο βήμα:
Και αμέσως θα βρεθείτε στην τεράστια λίστα του που ούτε λίγο ούτε πολύ καλύπτει τρεις σελίδες (με τα βελάκια στο κάτω μέρος μπορείτε να πάτε στην επόμενη σελίδα), απ' όπου μπορείτε να επιλέξετε περιεχόμενο,
Τα πάντα δουλεύουν, το: All working που αναφέρει στ' όνομά του δεν είναι τυχαίο:
Μάλιστα, στα περισσότερα ούτε καν θα χρειαστεί να περιμένετε να φορτώσει -η αναπαραγωγή γίνεται ταχύτατα, με το που θα επιλέξετε κάτι:
Και φυσικά, μην παραλείψετε και την αρχική οθόνη που είναι το Dishworld Channels που η λίστα, όπως είπαμε, είναι επίσης τεράστια με πολλές ακόμα σελίδες γεμάτες διαφορετικό περιεχόμενο οι οποίες θα καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο. Από cartoons, anime (κάθε είδους), ταινίες τρόμου, ταινίες, με σούπερ-ήρωες, μουσική πολλών κατηγοριών και ένα σωρό ακόμα κάπως πιο ασυνήθιστες κατηγορίες.
Και επειδη όλα αυτά είναι πολλά, μπορείτε να προσθέτετε στα Favorites του Navi-X όσα θέλετε, ανάλογα τα γούστα σας.


Υ.Γ: Ολόκληρο το άρθρο είναι μια αναδημοσίευση του "osarena"

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !