Δείτε ποιος επεξεργαστής έχει εγκατασταθεί στο δικό σας iphone 6S

0
Ένα νέο εκπληκτικό χαρακτηριστικό ανακάλυψαν σήμερα οι ειδικοί του Chipworks αναλύοντας το εσωτερικό των iphone 6S και plus. ....

Στα νέα iphone όπως γνωρίζουμε έχει εγκατασταθεί ο νέος επεξεργαστής Α9 που δίνει μεγαλύτερη ταχύτητα μεταξύ άλλων αλλά όμως η Apple επέλεξε δυο διαφορετικούς προμηθευτές την TSMC και την Samsung.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργήσει κάθε εταιρία το δικό της Α9 επεξεργαστή που είναι σχεδόν ίδιος αλλά με διαφορετικές αντιδράσεις στην διαχείριση των εργασιών όπως για παράδειγμα στην κατανάλωση ενέργειας αλλά και στις επιδόσεις.

Οι δυο επεξεργαστές είναι οι APL1022 (TSMC) APL0898 (Samsung) και οι προγραμματιστές δημιούργησαν μια εφαρμογή με την οποία ο χρήστης μπορεί να καταλάβει πιο επεξεργαστή έχει στην δικιά του συσκευή.
Η εφαρμογή βέβαια δεν είναι στο κατάστημα της Apple διαθέσιμη και θα πρέπει σε μορφή κώδικα να την δημιουργήσετε εσείς με το εργαλείο Xcode από τον σύνδεσμο εδώ.
Πληροφορίες θέλουν οι επεξεργαστές της Samsung να λειτουργούν καλύτερα αφού διαχειρίζονται πιο ομαλά την παραγωγικότητα σε σχέση με την διαχείριση ενέργειας.

Η Apple έχει αναθέσει την προμήθεια των επεξεργαστών στις δυο εταιρίες με την TSMC στο 63% και την Samsung στο 37% της παραγωγής.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !