Πως να κάνετε τα εικονίδια των εφαρμογών στρογγυλά (Tips)

0
Για να μπορούμε να αλλάξουμε την εμφάνιση του ios φυσικά απαιτείται να έχουμε jailbreak και επιθυμία πολλών είναι να μετατρέψουν τα εικονίδια των εφαρμογών σε στρογγυλά που ....
είναι διακριτικά και καταλαμβάνουν και λιγότερο χώρο στην οθόνη ώστε να φαίνεται καλύτερα η ταπετσαρία μας.
Στο Cydia θα βρείτε πολλά θέματα που κάνουν αυτή τη δουλειά και μάλιστα αν έχετε να προτείνεται κάτι μπορείτε να μας το γράψετε στα σχόλια, αλλά εγώ επέλεξα τρία διαφορετικά θέματα για τον σκοπό αυτό που πιστεύω θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους.

RingMasker

Για εμένα είναι ίσως το κορυφαίο θέμα για να μπορέσετε να κάνετε τα εικονίδια στρογγυλά αλλά και τετράγωνα, ελαφρώς διάφανα σε όλες τις εφαρμογές που έχετε στην συσκευή σας.
Με το RingMasker έχετε την επιλογή να αλλάξετε και τις εικόνες στις ρυθμίσεις αλλά και στο AppStore ακόμη και σε εφαρμογές που δεν έχετε στην συσκευή σας.
Το RingMasker θα το βρείτε δωρεάν στο ρεπό του ModMyi






 Space'Flat8

Μια δεύτερη επιλογή είναι και το εξίσου καλό Space'Flat8 που είναι και αυτό δωρεάν που δυστυχώς δεν έχει υποστήριξη για μεγάλες οθόνες όπως το 6 plus αλλά και αυτό λειτουργεί σαν μάσκα σε όλα τα εικονίδια.


 Volo8

 Η τρίτη επιλογή είναι το Volo8 όπου μπορείτε να βρείτε καταπληκτικά στρογγυλά εικονίδια σε απλή σχεδίαση flat για το ios 8/9 αλλά δυστυχώς το θέμα είναι επί πληρωμή όμως αν σας αρέσει αξίζει το κόπο να τα δώσετε.
Και αυτό θα το βρείτε διαθέσιμο στο ρεπό του ModMyi




Τέλος να πω πως με την κατάλληλη επιλογή ταπετσαρίας που να ταιριάζει χρωματικά στα εικονίδια σας και με την επιλογή από τα δεκάδες widget που θα βρείτε στο cydia ακόμη και δωρεάν θα έχετε ένα όμορφο και μοναδικό αποτέλεσμα που μπορείτε να καμαρώνετε πως το δημιουργήσατε εσείς.
 Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε αυτά τα θέματα "μάσκες" που στρογγυλεύουν τα εικονίδια σε συνδυασμό με κάποιο άλλο θέμα που σας αρέσουν τα εικονίδια επιλέγοντας και τα δυο από το Winderboard.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !