Τέλος στα ακουστικά όπως τα γνωρίζαμε στο iPhone 7?

0
Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή ετοιμάζει η Apple για το επόμενο iphone σύμφωνα με πληροφορίες του blog Macotakara που στο παρελθόν οι πληροφορίες του επιβεβαιώθηκαν σχεδόν πάντα. ....

Σύμφωνα με το blog η Apple θέλοντας να εξοικονομήσει περισσότερο χώρο στο εσωτερικό του iphone αφαιρεί την υποδοχή των ακουστικών που χρησιμοποιούσαμε μέχρι και σήμερα στο iphone 6s και την αντικαθιστά με την υποδοχή Lightning που χρησιμοποιείται για την φόρτιση.
Έτσι και ο ήχος θα πολύ ανώτερος αφού θα μπορεί να αναπαράγει ακόμη υψηλότερες συχνότητες αλλά και θα επιτευχθεί ο στόχος να ελευθερωθεί περισσότερος χώρος για να λεπτύνει ακόμη περισσότερο η συσκευή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η επιλογή να καταργηθεί η υποδοχή του βύσματος 3,5 χιλιοστών έχει και τα αρνητικά της καθώς στο εμπόριο δεν υπάρχουν επιλογές ακουστικών με αυτό το βύσμα αλλά πιθανόν θα κυκλοφορήσουν πολλές επιλογές με ανταπτορες.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !