Gadget για 170 δολάρια ξεκλειδώνει οποιοδήποτε iPhone

0
Μια νέα συσκευή κατασκευάστηκε στην Αγγλία με την ονομασία IP Box και σκοπός της είναι να να βρει τον κωδικό κλειδώματος σε οποιοδήποτε iphone.  ......

Η συσκευή κάνει σε δευτερόλεπτα χιλιάδες συνδυασμούς για να αποφύγει το μόνιμο κλείδωμα που έχει η Apple μετά από δέκα αποτυχημένες προσπάθειες σε μια συσκευή.
Το IP Box πωλείται ελεύθερα για οποιονδήποτε θέλει να το αποκτήσει στο ηλεκτρονικό κατάστημα fonefunshop και μάλιστα αν το κάνετε τώρα θα επωφεληθείτε και από την έκπτωση από τις 119 λίρες μόνο 99 λίρες πλήρης λειτουργικό με όλα τα απαραίτητα παρελκόμενα του.
Μάλιστα πληροφορίες θέλουν το FBI στην Αμερική να προμηθευτική την εν λόγο συσκευή και ξεκλείδωσε το iphone 5C του τρομοκράτη στο San Bernardino.
Η συσκευή μπορεί να ανιχνεύσει τους τετραψήφιους κωδικούς μες σε λίγα δευτερόλεπτα και αν και εσείς θέλετε να την κάνετε δικιά σας τότε σπεύσατε στον σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !