Krimston : Βάλτε στο iPhone σας δυο κάρτες SIM στο iPhone σας

0
Είστε επαγγελματίας και χρησιμοποιείτε δυο κινητά ένα για την προσωπική ζωή σας και ένα για την επαγγελματική επειδή το iPhone δεν σας δίνει την δυνατότητα των δυο καρτών? .....


Ξεχάστε τα τώρα αυτά τα προβλήματα με την νέα θήκη προστασίας "Krimston".
Με την Krimston μπορείτε να χρησιμοποιείτε και τις δυο κάρτες SIM ταυτόχρονα να δέχεστε η να πραγματοποιείτε κλήσεις να βλέπετε τις επαφές και από τις δυο κάρτες και πολλά άλλα.
Σε αυτό που υπερέχει από τον ανταγωνισμό είναι πως λειτουργούν ταυτόχρονα και οι δυο κάρτες κάτι που σε επιλογές που υπάρχουν μέχρι σήμερα θα έπρεπε να επιλέξετε μια από τις δυο που λειτουργήσει την στιγμή που χρειάζεστε.

Επίσης εκτός ότι η θήκη Krimston προστατεύει το iphone σας από χτυπήματα, περιλαμβάνει στο εσωτερικό της και μια μπαταρία έτσι ώστε μεγαλώνει την αυτονομία της συσκευής.
Η θήκη Krimston προς το παρόν συγκεντρώνει χρήματα για να κυκλοφορήσει και θα είναι διαθέσιμη τον Ιούνιο στην τιμή των 99 δολαρίων αν την παραγγείλετε από τώρα στον σύνδεσμο εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !