TinyPlayer: Το tweak που προ αναγγέλλει το jailbreak του ios 9.3.x

0
Ο προγραμματιστής Ziph0n ήταν ο πρώτος που δημιούργησε ολοκληρωμένα εργαλεία στους υπολογιστές για το jailbreak του πρώτου iphone 2G το 2008 εκμεταλλευόμενος τον κώδικα του GeoHot   .....
που μέχρι τότε για να τρέξει κάποιος το jailbreak έπρεπε να γνωρίζει εντολές που θα έγραφε σε κάποιο τερματικό.
Ο προγραμματιστής όταν άλλαξαν οι κανόνες από την ομάδα DevTeam εγκατέλειψε την δημιουργία εργαλείων καθώς κατηγορήθηκε πως μπορούσαν να καταστρέψουν ένα iphone επειδή ο κώδικας του δεν έτρεχε επάνω στο ios αλλά ανεξάρτητα από αυτό στον πυρήνα της συσκευής.
Όμως δεν εγκατέλειψε τον προγραμματισμό και στράφηκε στην δημιουργία διαφόρων tweaks και πρόσφατα ανακοίνωσε πως τελείωσε την δημιουργία ενός νέου του TinyPlayer.

Το TinyPlayer είναι ένα tweak που θα αλλάξει τον τρόπο που ακούμε μουσική από το iphone η το ipad μας με ένα πολύ όμορφο σχεδιασμό που ταιριάζει στο ios 9 αλλα και μπορούμε να τροποποιήσουμε όπως επιθυμούμε.
Θα εμφανίζεται οπουδήποτε θέλουμε ακόμη και σε ανοικτές εφαρμογές μετακινώντας το


Να προσαρμόσουμε το μέγεθος του ...
Να ρυθμίσουμε τα χρώματα στην  εμφάνιση του
Να έχουμε τον έλεγχο σε όλα στην μουσική μας ακόμη και να δείξουμε τι ακούμε στα κοινωνικά δίκτυα Twitter/Facebook ...
Και άλλα πολλά που είναι σίγουρη η επιτυχία του σε μια έκδοση δωρεάν και μια με πληρωμή με περισσότερα χρωματικά θέματα.
Όμως η είδηση δεν είναι σε αυτό το tweak αλλά όπως έγραψε στην επίσημη σελίδα του ο Ziph0n έχει ολοκληρώσει το tweak που όμως δεν πρόκειται να το δώσει πριν από την κυκλοφορία του jailbreak στο ios 9.3 που το θεωρεί βέβαιο και πολύ γρήγορα.
Παρά τις πιεστικές ερωτήσεις δεκάδων για το τι εννοεί, ο προγραμματιστής δεν αποκάλυψε τα μυστικά του και κρατάμε μόνο την είδηση ελπίζοντας να επαληθευτεί.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !