Πως θα καταγράφετε τις τηλεφωνικές σας κλήσεις

0
Είστε στο δρόμο και θέλετε οπωσδήποτε να σημειώσετε κάτι που συζητάτε με τον συνομιλητή σας από το τηλέφωνο αλλά ούτε χαρτί έχετε ούτε στυλό, εδώ θα σας φανεί χρήσιμο να καταγράψετε την τηλεφωνική κλήση και να την ακούσετε όταν την χρειαστείτε. ...

Δυστυχώς όμως η Apple δεν επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν εφαρμογές που επεμβαίνουν στην εφαρμογή του τηλεφώνου και οι μόνες λύσεις είναι να χρησιμοποιήσουμε τρίτες εφαρμογές που αποθηκεύουν τις καταγραφές σε κάποιο απομακρυσμένο server.
Όμως με το jailbreak δεν υπάρχουν περιορισμοί και έτσι ένα νέο tweak το CallRecorder  (του Antonio Calatrava ) μας επιτρέπει να καταγράψουμε την τηλεφωνική μας συνομιλία αποθηκεύοντας την σε μορφή MP3.
Το tweak είναι διαθέσιμο δωρεάν να το κατεβάσετε αλλά θα σας επιτρέψει να καταγράψετε μόνο τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα όπου για να μπορείτε να αφαιρέσετε το όριο θα πρέπει να το αγοράσετε στην τιμή των 2,99 ευρώ.

Υποστηρίζει συσκευές από iphone 4S και μεγαλύτερο αλλά στο iphone 4S θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη την ανοιχτή ακρόαση για να μπορεί να γράψει την κλήση.
Το CallRecorder μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το ρεπό του ModMyi


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !