Τέλος το Jailbreak από τους Pangu?

0
Τα τελευταία χρόνια η ελπίδα μας για καινούργια εργαλεία jailbreak ήταν μόνο από Κίνα μεριά από τότε που η DevTeam εγκατέλειψαν τον χώρο και συγκεκριμένα η ομάδα Pangu κυκλοφόρησε τα τελευταία εργαλεία. ......

Όμως έχει περάσει πολύς καιρός για ένα καινούργιο jailbreak που σταμάτησε στο ios 9.0.2 και αργότερα κυκλοφόρησε και για το 9.1 που όμως ήταν αργά για τους περισσότερους, αφού η Apple είχε σταματήσει να υπογράφει τος συγκεκριμένο λειτουργικό.
Έτσι όσοι έκαναν jaibreak στο ios 9.1 ήταν λίγοι που τυχαία βρέθηκαν εκεί χωρίς να αναβαθμίσουν αλλά και ταυτόχρονα να είχαν μια νεότερη συσκευή καθώς οι παλιές (  iphone 4S και 5 ) δεν υποστηριζόταν.
Από τότε τα ίχνη των προγραμματιστών για ένα καινούργιο εργαλείο χάθηκαν και τώρα βλέπουμε τους Pangu να αλλάζουν και στρατόπεδο.
Η ομάδα που μας χάρισε τόσα εργαλεία αλλά και υποσχέσεις για ένα καινούργιο ασχολείται πλέον με ένα νέο πρόγραμμα που μπορεί να ανιχνεύει κακόβουλο λογισμικό σε κινητά με λειτουργικό Android.

Το πρόγραμμα είναι το Janus και είναι διαθέσιμο δωρεάν για όποιον θέλει να το δοκιμάσει αρκεί να επικοινωνήσει με την ομάδα για να λάβει μια δοκιμαστική έκδοση εδώ.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μπορεί να κάνει το Janus μπορείτε να δείτε από τους Pangu στην σελίδα εδώ.
Άραγε θα πρέπει να ξεχάσουμε για πάντα το jailbreak καθώς η Apple έκανε απροσπέλαστο το ios η κάτι καινούργιο θα βρεθεί?
Σίγουρα ο καιρός θα δείξει .....



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !