Τεράστιο πρόβλημα για τους κατόχους του iphone 6/6 plus πιέζει την Apple για αντικατάσταση.

0
Παρά το γεγονός πως πέρασε πολύς καιρός από την κυκλοφορία του iphone 6 και 6 plus ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα εμφανίστηκε το τελευταίο διάστημα από τους κατόχους. ...

Συγκεκριμένα σε πολλούς στο πάνω μέρος της οθόνης εμφανίζεται μια γκρι διάφανη γραμμή και σε κάποιους ακόμη σταματά να λειτουργεί και ολόκληρη η οθόνη του.

Το iFixit εντόπισε το πρόβλημα που κατά την άποψη του οφείλεται στην μητρική πλακέτα αφού το iphone 6 είναι ευάλωτο στην στρέβλωση και κατά συνέπεια μπορεί να ραγίσει και η πλακέτα του όπου και δημιουργείται το πρόβλημα.
Μάλιστα πολλοί επισκευαστές για να γιατρέψουν το πρόβλημα ενισχύουν το εσωτερικό του iphone ακόμη και με ένα μεταλλικό έλασμα.
Το iFixit αναφέρει πως είναι σίγουρο πως η Apple είναι ενήμερη για το πρόβλημα αφού οι διαμαρτυρίες είναι εκατοντάδες στο forum της και είναι θέμα χρόνου το να πάρει κάποια επίσημη θέση αναγνωρίζοντας το και είτε επισκευάζοντας η και αντικαθιστώντας τις συσκευές αυτές.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !