Πως να πραγματοποιήσετε Jailbreak απευθείας από την συσκευή σας

0
Αν και πέρασε πολλές δυσκολίες τελικά τα κατάφερε η ομάδα Pangu να δημιουργήσει ένα τρόπο για να κάνουμε jailbreak απευθείας από την συσκευή μας. .....

Ο τρόπος είναι πολύ εύκολος και μπορεί να πραγματοποιηθεί σε 5 μόνο λεπτά και φυσικά αφορά το ios 9.3.3 και όχι το τελευταίο που κυκλοφορεί η Apple.

1. Συνδεθείτε στη σελίδα j.25pp.com/ota_tutorial.html από τη συσκευή σας iOS χρησιμοποιώντας το Safari, και μόλις εμφανιστεί το παράθυρο pop up στην οθόνη κάντε κλικ στο "Open".


2. Πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση" όταν εμφανίζεται η ειδοποίηση εγκατάσταση μιας νέας εφαρμογής.


3. Σε αυτό το σημείο θα παρατηρήσετε την εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας. Σε περίπτωση προβλημάτων σας επαναλάβετε τη διαδικασία μετά την επανεκκίνηση της συσκευής.

4. Πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις → Γενικά → Διαχείριση Συσκευών, εξουσιοδότησε τον προγραμματιστή εδώ PP app.


5. Ξεκινήστε την PP εφαρμογή, και ότι συμφωνείτε με την αποστολή των ειδοποιήσεων.

6. Πατήστε πάνω στον κύκλο που δείχνει το PP app για να ξεκινήσει το iOS Jailbreak. Μετά από αυτό το βήμα, ενεργοποιήστε το κλείδωμα της συσκευής.


Δυστυχώς, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση του Jailbreak, είναι ένα semi- Jailbreak. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να επαναλάβετε τα βήματα 5-6 κάθε φορά που κάνετε επανεκκίνηση της συσκευής.
Εναλλακτικά αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες στο jailbreak ακολουθήστε τον οδηγό αυτόν εδώ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !