Η Apple ξεκινά τις συνεδρίες "Today at Apple" στα καταστήματα της

0
Η Apple ξεκινά από την πρώτη Μαΐου σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στα 495 καταστήματα της σε όλο τον κόσμο, ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα σε διάφορα θέματα όπως τα Photo Labs, Προ Series και πολλά άλλα.

Οι αίθουσες είναι διαμορφωμένες με την κατάλληλη μικροφωνική εγκατάσταση,  οθόνες προβολής και φυσικά θέσεις για τον κόσμο, που μπορεί να είναι καθηγητές μαθητές αλλά και απλοί άνθρωποι που ενδιαφέρονται να διδαχθούν για τις νέες τεχνολογίες.
 Έτσι, για παράδειγμα, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν σεμινάρια για τη φωτογραφία σε χρήστες iPhone για να τους διδάξει τα βασικά της λήψης, της επεξεργασίας και άλλων. Οι συνεδρίες θα ικανοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα επιπέδων κοινού και δεξιοτήτων, με ορισμένες συνεδρίες αφιερωμένες στα επαγγελματικά προγράμματα της Apple όπως το Final Cut Pro X και το Logic Pro X.
Οι καθηγητές μπορούν να επισκεφθούν τα Apple Store την Τρίτη για να διδάξουν την Τρίτη για να μάθουν νέους τρόπους για τη χρήση της τεχνολογίας στις αίθουσες διδασκαλίας και τις μεθόδους διδασκαλίας.
Οι οικογένειες μπορούν να επισκέπτονται τα Apple Stores τα Σαββατοκύριακα στις περιόδους Kids Hour που θα κυμαίνονται από την παραγωγή μουσικής σε κωδικοποίηση με ρομπότ.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !