Η απελευθέρωση του Apple Watch σειρά 3 έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο

0
Η Apple σκοπεύει να κυκλοφορήσει το τρίτης γενιάς ρολόι της στα μέσα του Σεπτεμβρίου.
Στο συμπέρασμα αυτό προκύπτει σημερινό δημοσίευμα του Digitimes, που αναφέρεται σε πηγές στην αλυσίδα εφοδιασμού της εταιρείας.

Μέχρι σήμερα την κατασκευή των Apple Watch έχει αναλάβει η Ταϊβανέζικη εταιρία  Quanta Computer αλλά τα ρολόγια της Apple τρίτης γενιάς θα αναλάβει και η εταιρία Compal και αναμένεται να ξεκινήσει τις εργασίες της στις συσκευές της Apple κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2017.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το Apple Watch Σειρά 3 θα έχει την υποστήριξη LTE με την προσθήκη της νέας ασύρματης μονάδας CAT-M1 και θα δέχεται κανονικά μια κάρτα Sim.
Η Apple προσπαθεί να προσθέσει ένα κυψελοειδές μόντεμ στο Apple ρολόι για πολλά χρόνια αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό λόγο της υψηλής κατανάλωσης ενέργειας των τσιπ.
Έτσι το ρολόι της Apple θα γίνει ακόμη πιο ανεξάρτητο από το iphone αφού μάλιστα στο τελευταίο μοντέλο πρόσθεσε και μονάδα GPS κάτι που δεν έχει το πρώτο μοντέλο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !