Επιβεβαιώνονται οι φήμες του iPhone 8 αλλά θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

0
Οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποίες είναι αληθινές και ποίες όχι.

Σε αυτό που συμφωνούν όμως όλες οι πληροφορίες είναι πως η Apple ετοιμάζει κάτι πολύ εντυπωσιακό για το iphone 8 αφού θα είναι και τα 10 της κυκλοφορίας του.
Στα περισσότερα σχέδια εμφανίζεται με την οθόνη OLED σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, ατσάλινο πλαίσιο γύρω από την περίμετρο, και δυο κάμερες που όμως θα είναι κάθετες τώρα αντί για οριζόντια όπως του iphone 7.
Επίσης διακρίνεται η θέση για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά της συσκευής και κάτω απ το λογότυπο.
Η οθόνη του νέου μοντέλου θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το iPhone 7 Plus.
Τα πρώτα χρόνια η Apple άλλαζε τον σχεδιασμό κάθε δυο χρόνια αλλά αργότερα αποφάσισε να το κάνει κάθε τρία χρόνια από το iphone 6 στο iphone 6S και τέλος στο 7 όπου είναι καιρός να μας παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λόγο των πολλών προβλημάτων με την μετακίνηση του αισθητήρα touch ID η εταιρία θα καθυστερήσει μέχρι και ένα μην την κυκλοφορία του iphone 8 μετά την παρουσίας του τον Σεπτέμβριο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !