Προσοχή στα ψεύτικα εργαλεία jailbreak που κυκλοφορούν

0
Το jailbreak του ios 10.2 ήταν και το τελευταίο που κυκλοφόρησε ο Ιταλός Luca όπου μας ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει πλέον την υποστήριξη της κοινότητας.

Καθώς επίσης και το jailbreak για τα iphone 7 σταμάτησε στο ios 10.1.1 και από τότε πέρα του ότι δεν εξελίχθηκε για να γίνει untethered παρέμεινε  και στην έκδοση beta.
Όμως πολλοί είναι αυτοί στο διαδίκτυο που ισχυρίζονται πως έχουν νέες εκδόσεις και μάλιστα ακόμη και στο ios 10.3.x
Οποιοδήποτε αρχείο ipa που ισχυρίζεται πως κάνει jailbreak εκτός από το επίσημο που μπορείτε να κατεβάσετε από τον σύνδεσμο εδώ είναι όλα ψεύτικα και καλό είναι να τα αποφύγετε καθώς μπορεί και να κινδυνεύει η συσκευή σας.



Ζωντανό και ένα από τα παραδείγματα είναι ο κώδικας του Yalu103 που κυκλοφόρησε ένας προγραμματιστής με το ψευδώνυμο devapple στο GitHub και οποιοσδήποτε μπορεί με ένα mac και το εργαλείο της Apple xcode να δημιουργήσει το αντίστοιχο αρχείο IPA από τον σύνδεσμο εδώ.
Να υπενθυμίσω πως η Apple με την κυκλοφορία του ios 10.3 άλλαξε εντελώς την δομή των αρχείων του ios και μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση αν γίνετε jailbreak στο νέο λειτουργικό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !