Η MasterCard έχει προσθέσει έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων

0
Όταν πρώτη η Apple τοποθετούσε στο iphone τον αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων ίσως να μην φανταζόταν πως θα εξελιχθεί στο μέλλον αυτή η ιδέα της.

Μετά από τους ανταγωνιστές που πρόσθεσαν στις συσκευές τους τον αντίστοιχο αισθητήρα, τώρα και MasterCard θεωρεί πως ένα δαχτυλικό αποτύπωμα είναι πολύ πιο ασφαλές ακόμη και από ένα κωδικό αφού μπορεί τον δεύτερο να τον αντιγράψει οποιοσδήποτε.
Έτσι η MasterCard κυκλοφόρησε νέες πιστωτικές κάρτες που διαθέτουν αισθητήρα ανίχνευσης δαχτυλικού αποτυπώματος που μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και δυο δάχτυλα.
Οι πρώτες δοκιμαστικές κάρτες κυκλοφόρησαν στην Νότια Αφρική και αφού το πείραμα στέφτηκε από επιτυχία θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις χώρες αλλάζοντας τον τρόπο της ασφάλειας της κάρτας.
Η νέα κάρτα δεν είναι παχύτερη από τις προηγούμενες και η ανίχνευση του δαχτύλου γίνετε στην επάνω δεξιά γωνία της κάρτας στο αντίστοιχο κουτί που υπάρχει εκεί.
Δεν χρειάζεται άλλος εξοπλισμός για να χρησιμοποιηθεί αφού η κάρτα μόλις τοποθετηθεί σε ένα μηχάνημα προεξέχει αυτό το τμήμα για να ακουμπήσουμε το δάχτυλο μας.
Η MasterCard σκοπεύει μέχρι το τέλους του 2017 να έχουν αλλαχθεί όλες οι κάρτες της με την νέα αυτή κάρτα.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !