Σχεδιασμένο από το μηδέν το νέο iPhone;

0
Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το iPhone 5 αναφέρουν ότι η Apple σκέφτεται να προχωρήσει σε ριζική επανασχεδίαση του smartphone. Όπως έχει ήδη διαρρεύσει, φαίνεται ότι το νέο iPhone θα έχει communications chipset της Qualcomm και τον μυστηριώδη επεξεργαστή A5 αντί του A4. Όσο για το υπόλοιπο hardware, η Apple στρέφεται μάλλον σε νέους συνεργάτες από την Ταϊβάν, όπως η Foxlink, προκειμένου να συμπιέσει το κόστος παραγωγής.
Όσο για το design, το ρεπορτάζ λέει ότι εδώ θα έχουμε τις μεγαλύτερες αλλαγές......
Ουδείς γνωρίζει ποιες ακριβώς θα είναι αυτές οι αλλαγές, αλλά δε θα μας εκπλήξει καθόλου μια μεγαλύτερη οθόνη. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τον τελευταίο καιρό ξεφυτρώνουν σα μανιτάρια Android smartphones με οθόνες μεγαλύτερες από αυτή του iPhone.
Ένας άλλος παράγοντας που φαίνεται να υπαγορεύει μεγάλες αλλαγές στο design είναι το antennagate. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε από την απώλεια σήματος στο iPhone 4 ήταν σίγουρα ανεπιθύμητος και η Apple δεν πρόκειται να επαναλάβει ένα τέτοιο λάθος.
Αν δεν αλλάξει κάτι στο χρονοδιάγραμμα, το iPhone 5 θα παρουσιαστεί γύρω στον Ιούνιο.
Πηγή: pcmag.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !