Κατεβάστε iREB RC3 για 4.2.1/4.1.x/4.0.x IOS

4
Το iREB RC3 είναι έτοιμο και μπορείτε να το κατεβάσετε  για εσάς που θέλετε να κάνετε jailbreak αλλα το iTunes σας βγάζει σφάλμα 1604 , 1600, 1601 και 16xx.
Το iREB RC3 Υποστηρίζει:...


    * iPhone 4, 3GS, 3G iPhone 4, 3GS, 3G
    * iPod Touch 4G , 3G, 2G iPod Touch 4G , 3G, 2G
    * iPad iPad
    * Apple TV 2G Apple TV 2G
Το iREB RC3 είναι διαθέσιμο για τα Windows και πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iTunes 10 και νεότερο σύντομα και για τα Mac.
Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ: iREB RC3

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. kala ta les filaraki alla... ti akrivws kanei auto to programma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ότι διάβασα σε κάποια iphone όταν κάνουν αναβάθμιση το iTunes βγάζει πρόβλημα 1604.1600,1601... αυτό το πρόγραμμα δεν το αφήνει να τερματίσει την αναβάθμιση.Και ξεμπλοκάρει το iphone από recovery mode κάτι που έκανε και το παλιό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχω ένα iphone 4s (5.01 firmware) και μετά από αρκετά προβλήματα με το σπάσιμο jailbreak αποφάσισα να το επαναφέρω στο μαμά 5.01. Στην αρχή της διαδικασίας του restore μου έβγαζε error 3194 και μετά από ψάξιμο και πήραγμα των host files τα κατάφερα. Στη συνέχεια κατά την διαδικασία (preparing to restore στο itunes) μου βγάζει error 1602. Με τη βοήθεια του tinyumbrella τα κατάφερα και πάλι. Τέλος όταν πάλι έκανα τη διαδικασία για restore μου βγάζει error 1601. Βρήκα το Ireb r5 αλλά τρέχοντάς το είδα ότι δεν έχει ακόμη στο μενού του το iphone 4s και δεν δοκίμασα να το τρέξω. Γνωρίζει κανείς πώς αντιμετωπίζουμε το συγκερκιμένο πρόβλημα? Το γεγονός ότι Ireb για 4s δεν έχει βγει μάλλον δεν θα λύσει το πρόβλημα (θα το δοκιμάσω παρόλα αυτά ).
    Την βοήθειά σας, παρακαλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !