MLS: Βραβείο στο MLS Destinator Talk&DriveΤΜ

2
Το βραβείο της καλύτερης εφαρμογής στο ελληνικό App Store μεταξύ όλων των εφαρμογών ελληνικών και ξένων κατέκτησε η MLS με το πρωτοποριακό MLS Destinator Talk&DriveΤΜ για iPhone στο 1ο Συνέδριο Smartphones & Εφαρμογών για Κινητά «InfoCom Smartphones & Αpps».
Για τη βράβευση της MLS ψήφισε η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, που αποτελείται από .....
δημοσιογράφους εξειδικευμένους στον κλάδο της τεχνολογίας.
«Το MLS Destinator Talk&DriveTM ψηφίστηκε ως η καλύτερη εφαρμογή του ελληνικού App Store, καθώς προσαρμόζεται απόλυτα στο περιβάλλον του iPhone και παρουσιάζει την ίδια πιστότητα και επιτυχία στην αναγνώριση φωνής και στην πλοήγηση», τονίζει η MLS Πληροφορική [MLSr.AT] Σχετικά άρθρα .

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Πολύ καλή εφαρμογούλα. Και αυτό το talk&drive, όντως είναι μία καλή καινοτομία οπότε το αξίζει αυτό το βραβείο η mls.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΠΗΓΑ ΣΤΗ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΟΥ. ΞΟΔΕΨΑ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΨΕ. ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !