ORIENTAL DANCE LESSONS GADALA FREE : AppStore

0
Το εξειδικευμένο κέντρο διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA καινοτομεί για μια ακόμη φορά παρουσιάζοντας σας το δικό του application.Μέσα από την συγκεκριμένη εφαρμογή έχετε την δυνατότητα να διδαχθείτε δωρεάν τον παραδοσιακό αιγυπτιακό χορό μέσα από το διεθνώς αναγνωρισμένο τεχνικολόγιο της ελληνοαιγύπτιας χορογράφου χοροδιδασκάλου κυρίας Gadala . Επίσης μέσα από τις συγκεκριμένες τεχνικές έχετε..
την ευκαιρία στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής να χάσετε έως και 4 κιλά σε ένα μήνα, τεκμηριώνοντας έτσι πως το belly dance είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους και όχι μυϊκού ιστού"!

Οι συγκεκριμένες τεχνικές αποτελούν ένα μικρό δείγμα του τεχνικολογίου GADALA που αναφέρεται σε πολύ αρχικό στάδιο με σκοπό την πρώτη επαφή με τον παραδοσιακό αιγυπτιακό χορό και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν το πλήθος των τεχνικών της μεθόδου GADALA

Η καθιέρωση ως τους καλύτερους στην εκπαίδευση του παραδοσιακού αιγυπτιακού χορού δεν μας εφησυχάζει , καθημερινά θέτουμε νέους στόχους με απώτερο σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Ιδρύτρια του εξειδικευμένου κέντρου διδασκαλίας ανατολίτικου χορού GADALA, είναι η ελληνοαιγύπτια χορογράφος χοροδιδάσκαλος Gadala Fotini ( εξετάστρια και συντάκτρια του διεθνώς αναγνωρισμένου τεχνικολογίου της από τον παγκόσμιο οργανισμό ανατολίτικου χορού M.E.D.W.OR).

Όλοι εσείς επιβεβαιώσατε πως:
Μόλις ξεκινούσαμε αυτήν την προσπάθεια αρκετοί μας θεώρησαν ονειροπόλους…
Μερικά χρόνια αργότερα το όνειρο έγινε πραγματικότητα…

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε πως αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σειράς εξελίξεων.

GADALA ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ.

www.gadala.gr


Όταν οι υπόλοιποι απλά ακολουθούν…

 Free | View on iTunes
User ratingUser ratingUser ratingUser ratingUser rating in 0 ratings, 0 comments.
Category: Education
Released: Dec 13, 2011
Version: v 1.0
File size: 13.88 MB
Seller: just_jim

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !