Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

MAPS.ME : AppStore free update v5.5...ακόμη καλύτερη εμπειρία χαρτών

Η εφαρμογή MAPS.ΜΕ που όσοι δεν την γνωρίζουν πρόκειται για ένα πολύ εξελιγμένο και δωρεάν πρόγραμμα πλοήγησης αναβαθμίστηκε σήμερα με πολλές νέες προσθήκες. ....

Στην νέα ανανεωμένη θα βρείτε νέο σχεδιασμό αλλά και 3D προβολή χαρτών ακομη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο για να μπορείτε ακόμη ποιο εύκολα να προσανατολιστείτε αφού εμφανίζονται τα κτίρια που βλέπετε και στην πραγματικότητα στο σημείο που βρίσκεστε.
Ακόμη θα βρείτε καλύτερες επιλογές πλοήγησης αφού τώρα μπορείτε να δείτε περισσότερο οπτικό πεδίο από την περιοχή σας, και φυσικά υποστήριξη και για το Apple Watch αν διαθέτετε.
Την εφαρμογή MAPS.ΜΕ όπως πάντα θα την βρείτε δωρεάν στον σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id510623322?_1lr=1


Σχόλια