Πώς να εγκαταστήσετε τα Windows XP σε ένα iPhone ή iPad

0
Σαββατοκύριακο και αν βαρεθήκατε να κάνετε οτιδήποτε άλλο και θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι πρωτότυπο σας έχω την λύση. .....


Τι θα λέγατε αν εγκαθιστούσατε στο iphone η το ipad σας τα Windows ΧΡ και να λειτουργούν κανονικά όπως σε ένα υπολογιστή?
Θα χρειαστείτε να έχετε αρκετό χώρο στην συσκευή σας να έχετε jailbreak και να έχετε και αρκετή υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

1)Ανοίξτε στην συσκευή σας τον  Cydia  και εγκαταστήστε το ρεπό «http://hackingjules.yourepo.com» στις πηγές σας.

2)Μόλις οι πηγες σας ανανεωθούν αναζητήστε και εγκαταστήστε το πακέτο « Bochs » και το ‘iFile Documentation (en)‘

3) Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης ανοίξτε το iFile app από την αρχική οθόνη. Επόμενο βήμα στην εφαρμογή πατήστε στο κουμπί στην πάνω δεξιά γωνία μέχρι να εξαφανιστεί, μετά θα πρέπει να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να πατήστε στο «Χρήστες» και στη συνέχεια «Βιβλιοθήκη». Τώρα πατήστε στο κουμπί 'Επεξεργασία' και στη συνέχεια το κουμπί «+». Ονομάστε το φάκελο αυτό με το ακριβές όνομα «Bochs» για το όνομα του φακέλου και πατήστε το κουμπί "Τέλος".

4)Τώρα επιστροφή στην αρχική οθόνη και ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης Safari, ανοίξτε αυτό το σύνδεσμο εδώ . Κατεβάστε το αρχείο και στη συνέχεια από το «Άνοιγμα σε ...« μενού επιλέξτε την εφαρμογή iFile. Από τις επιλογές πατήστε στο «Unarchiver». Τώρα πατήστε το κουμπί Τέλος, μετακινηθείτε προς τα πάνω και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Επεξεργασία». Επιλέξτε Επεξεργασία και, στη συνέχεια, πατήστε στο φάκελο WinXP.

5)Επόμενο βήμα είναι να πιέσετε την οθόνη και να αντιγράψετε το αρχείο.Τώρα πηγαίνετε πίσω στο φάκελο Bochs που δημιουργήσατε νωρίτερα και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί «Επεξεργασία», και στη συνέχεια Επικόλληση.

6)Τώρα στο ανοικτό Bochs, πατήστε στο WinXP. Μετά από ένα λεπτό θα δείτε ένα μήνυμα στην οθόνη λέγοντας "Φόρτωση των Windows XPE », το οποίο θα εξαφανιστεί μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Μετά από ένα λεπτό ή έτσι θα δείτε το λογότυπο των Windows XP στην οθόνη και ένα μπαρ φόρτωσης. Δύο λεπτά αργότερα ένα μπλε φόντο θα εμφανιστεί και στη συνέχεια, μετά από 30-40 δευτερόλεπτα αργότερα μια καρτέλα θα εμφανιστεί λέγοντας "Windows XPE περιβάλλον προεγκατάστασης".

7)Μετά από αυτο τα Windows θα διαρκέσουν περίπου 20 λεπτά για την εκκίνηση τους, όπου πρέπει να κάνετε υπομονή. Μετά την εκκίνηση, θα δείτε τα Windows να τρέχουν στη συσκευή σας. Μπορείτε να τα λειτουργήσετε και να ξεκινήσετε εφαρμογές όπως σε ενα υπολογιστή.

Αν κάτι δεν καταλάβατε από τον οδηγό μπορείτε να διαβάσετε και τον πρωτότυπο από την σελίδα του reddit εδώ όπου και τον δανείστηκα και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !