Πως να κάνετε jailbreak στο ios 9.3.3 με την αγγλική έκδοση (Mac-Windows-Linux)

0
Ήσασταν στην αναμονή για την επίσημη Αγγλική έκδοση του εργαλείου Pangu τόσες ημερες?
Η αναμονή σας έφτασε στο τέλος αφού πλέον είναι διαθέσιμη και η Αγγλική έκδοση σε όλους. ....

Και αυτό jailbreak όπως και το κινέζικο βασίζεται στην εφαρμογή των Pangu όπου θα πρέπει να την εγκαταστήσετε με το εργαλείο Cydia Impactor που αναπτύχθηκε από τον Saurik και λειτουργεί σε Mac και Windows.
Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να δημιουργηθεί ένα πιστοποιητικό με την χρήση του ID για περιορισμένες συσκευές που θα λήξει σε 7 ημερες.
Αν όμως είστε ένας εγγεγραμμένος προγραμματιστής το πιστοποιητικό σας θα λήξει σε ένα χρόνο.
Στην περίπτωση που λήξει θα πρέπει να κάνετε τη διαδικασία από την αρχή για να έχετε ξανά jailbreak.
Το jailbreak Pangu λειτουργεί με το iPhone, iPad και iPod touch με ιός 9.3.3, 9.3.2, 9.3.1, 9.3, 9.2.1, και 9.2. Οι συσκευές όλες είναι 64-bit που απαιτούνται.

Πώς να jailbreak στο iOS 9.3.3 χρησιμοποιώντας το εργαλείο jailbreak Pangu στα Αγγλικά.

Βήμα 1: Κατεβάστε το app Pangu (NvwaStone_1.0.ipa) από pangu.io

Βήμα 2: Κατεβάστε την έκδοση του Cydia Impactor που λειτουργεί με το λειτουργικό σας σύστημα desktop. Mac OS X, Windows, Linux (32-bit), - Linux (64-bit).

Βήμα 3: Συνδέστε το iPhone σας με τον υπολογιστή σας.

Βήμα 4: Εκτελέστε το εργαλείο Cydia Ιmpactor, και βεβαιωθείτε ότι βλέπει τη συσκευή σας iOS, και αποθέστε το αρχείο Pangu.ipa (NvwaStone_1.0.ipa) στο εργαλείο Cydia Impactor.


Βήμα 5: Κάντε κλικ στο κουμπί OK στο πλαίσιο Developer Προειδοποίηση της Apple που εμφανίζεται.

Βήμα 6: Όταν σας ζητηθεί, εισάγετε το Apple ID, την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Αν αυτή είναι μια τακτική απο μη προγραμματιστή της Apple ID, τότε η εφαρμογή Pangu θα είναι διαθέσιμη για να τρέξει για μέγιστο χρονικό διάστημα 7 ημερών.Οι εγγεγραμμένοι με πληρωμή προγραμματιστές της Apple έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή για ένα πλήρες έτος.



Βήμα 7: Η εφαρμογή Pangu θα εμφανιστεί τώρα στη συσκευή σας iOS, αλλά θα πρέπει να πάτε στο Διαχείριση συσκευών Ρυθμίσεις → Γενικά →, πατήστε τη διεύθυνση Developer App ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το Apple ID σας και πατήστε Εμπιστοσύνη δύο φορές για να καταστεί δυνατή η εφαρμογή για να τρέξει.

Βήμα 8: Επιστρέψτε στην αρχική οθόνη, ξεκινήσει την εφαρμογή Pangu στη συσκευή σας iOS, και πατήστε OK όταν ζητά πρόσβαση σε ειδοποιήσεις.

Βήμα 9: Επιλέξτε Έναρξη για την εφαρμογή Pangu και κλειδώσετε τη συσκευή σας όταν σας ζητηθεί. Θα πρέπει να λάβετε μια ειδοποίηση, που ακολουθείται από ένα respring.

Βήμα 10: Μόλις το respring ολοκληρωθεί, ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας, και θα δείτε το Cydia στην Αρχική οθόνη σας.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !