Δείτε πως θα κατεβάσετε το Kodi χωρίς jailbreak στην συσκευή σας

2
Μπορεί jailbreak να μην υπάρχει ακόμη στο ios 10 αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν τρόποι για εγκαταστήσουμε εφαρμογές που δεν υποστηρίζονται από την Apple. ....


Έτσι για σήμερα θα μιλήσουμε για το δημοφιλές Kodi την πλατφόρμα που υποστηρίζεται από όλα τα λειτουργικά συστήματα υπολογιστών και κινητών συσκευών ακόμη και του Apple TV και μπορείτε προσθέτοντας πηγές να παρακολουθήσετε ζωντανή τηλεόραση ταινίες μουσική και πολλά άλλα χωρίς κανένα περιορισμό και μάλιστα δωρεάν.

Για να κάνετε την εγκατάσταση καθώς η Apple εμποδίζει τις εφαρμογές του είδους θα πρέπει να ακολουθήσετε τον οδηγό πιο κάτω που είναι πολύ εύκολο ακόμη και για τον αρχάριο χρήστη.

1)Θα χρειαστείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή  Kodi στην επιφάνεια του υπολογιστή σας σε μορφή ipa από τον σύνδεσμο εδώ.

2)Επίσης θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Cydia Impactor ανάλογα με το λειτουργικό του υπολογιστή σας από εδώ.

Αφού κάνατε τα προηγούμενα βήματα ανοίξτε τώρα στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα που κατεβάσατε το Cydia Impactor.
Αποσυμπιέσατε το Kodi που κατεβάσατε στο πρώτο βήμα  και σύρετε με το ποντίκι σας το αρχείο ipa επάνω στο Cydia Impactor.


Θα σας ζητηθεί τώρα να προσθέσετε το Apple ID σας από το iTunes για να δημιουργηθεί ένα πιστοποιητικό αποκλειστικά για την δικιά σας συσκευή.
Αφού δημιουργηθεί το πιστοποιητικό θα δείτε την εφαρμογή να εγκαθίσταται στην συσκευή σας που την έχετε συνδεμένη με τον υπολογιστή σας από την αρχή.
Να υπενθυμίσω πως τα πιστοποιητικά αν δεν είστε προγραμματιστής θα λήγουν κάθε 7 ημερες αλλά αν χρησιμοποιήσετε ένα apple id από προγραμματιστή θα διαρκέσουν για ένα χρόνο.
Αφού ολοκληρώσετε την εγκατάσταση μπορείτε τώρα να προσθέσετε τις πήγες στο Kodi και να το απολαύσετε με ταινίες αγώνες και άλλα.

Σας φάνηκε λίγο δύσκολο και πελαγώσατε νομίζοντας πως δεν θα τα καταφέρετε?
Τότε παρακολουθήστε το video πιο κάτω πόσο εύκολο είναι και τολμήστε το.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. Κατι δεν παει καλα παντως σε εμενα δεν μπορεσα... δεν μπαινει στην εφαρμογη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε δεν δουλευει το kodi ζηταει αυτο γιατι βαζω pass και user και λεει θελει να δημιουργησω ενα λογαριασμο στο appleid.com αφου τα βαζω σωστα γιατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !