Πως να αφαιρέσετε την προστασία DRM από την μουσική σας

0
Η Apple μουσική είναι ίσως η καλύτερη online υπηρεσία της Apple που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. .....

Η Apple Music επιτρέπει επίσης στους χρήστες να κατεβάσουν τα τραγούδια της επιλογής τους στη συσκευή τους και να τα ακούσουμε χωρίς σύνδεση. Ωστόσο, αυτά τα αρχεία μουσικής είναι με προστασία DRM.Το ίδιο ισχύει όπως και για τη μουσική που έχετε κατεβάσει από την υπηρεσία μουσικής iTunes και το ηχητικά audiobooks.
Αυτό σημαίνει πως την μουσική σας μπορείτε να την ακούτε μόνο εσείς και σε συγκεκριμένες συσκευές που επιτρέπει η προστασία DRM.
Για να μην έχετε λοιπόν αυτά τα προβλήματα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Apple Music Converter αφού θα αφαιρέσει την προστασία DRM στην μουσική σας η και στα ηχητικά βιβλία.
Οι ικανότητες του όμως δεν σταματούν εδώ αφού μπορείτε με το ίδιο εργαλείο να μετατρέψετε σε MP3, MP4 FLAC, AAC και άλλα φορμά, έτσι ώστε να παίζουν παντού σε οποιαδήποτε συσκευή.
Ακόμη το εργαλείο μπορεί να μετατρέψει τη μουσική σε μορφή M4R, δηλαδή μορφή για ringtone στα iPhone.
Η εφαρμογή σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των παραμέτρων της εξόδου των τραγουδιών και σας επιτρέπει να αλλάξετε το bit rate, το ποσοστό του δείγματος, το κανάλι του ήχου και την κωδικοποίησή.
Το εργαλείο Apple Music Converter μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν για Windows η Mac από τον σύνδεσμο εδώ και αν μείνετε ικανοποιημένοι μπορείτε να προβείτε στην αγορά από την σελίδα εδώ.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !