Πως θα κάνετε δικό σας ένα iphone 7 φθηνότερα η και με δόσεις

0
Το iphone 7 έχει κυκλοφορήσει και στην χώρα μας και το έχετε πάρει ήδη απόφαση να το κάνετε δικό σας αλλά ψάχνετε την ευκαιρία? .....

Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέρες η και εβδομάδες για να το αποκτήσετε από ξένες σελίδες του εξωτερικού αφού έτσι και αλλιώς οι τιμές κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα και αξίζετε τέτοια ταλαιπωρία?
Το νέο iphone που καμαρώνετε σε γενικές γραμμές υπάρχει διαθέσιμο στα 819 ευρώ στην χώρα μας και έτσι δεν θα ασχοληθούμε με αυτά τα καταστήματα, αλλά αν ψάξετε λίγο περισσότερο θα το βρείτε και φθηνότερα.

Μια πρώτη επιλογή είναι τα καταστήματα που διαφημίζονται στην γνωστή σελίδα skroutz όπου οι τιμές ξεκινούν από 800 ευρώ αλλά όλα σχεδόν είναι από Αγγλία και ο φορτιστής χρειάζεται αντάπτορα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τώρα για να μην αναφερθούμε σε περισσότερες επιλογές αφού όπως σας είπα οι τιμές είναι σχεδόν παντού ίδιες θα ασχοληθούμε στην περίπτωση που θέλετε να το αποκτήσετε με δόσεις.
Μια καλή προσφορά δόσεων είναι του mediamarkt που όμως είναι για 48 μήνες και θα το βρείτε με 17 ευρώ το μήνα στην σελίδα τους εδώ.

Η επόμενη λύση που εντόπισα είναι του Germanos που αν και μεγαλύτερη δόση στα 22,75 είναι όμως για 36 άτοκες δόσεις και μπορείτε να το κάνετε δικό σας στο σύνδεσμο εδώ.

Τέλος μια τρίτη επιλογή δόσεων στα 20 ευρώ και 48 δόσεις είναι και των καταστημάτων Κοτσοβολος αλλά απαιτεί πιστωτική κάρτα και μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες στην σελίδα εδώ.
Να σημειώσω πως στα περισσότερα Ελληνικά καταστήματα δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα και θα πρέπει να περιμένετε λίγες ημερες για την δεύτερη παρτίδα από την Apple.

Τώρα αν έχετε υπομονή για να πετύχετε καλύτερη τιμή με μετρητά μπορείτε να ψαχτείτε και στο Ebay που οι τιμές σε κάποιες περιπτώσεις είναι πραγματικές ευκαιρίες και ξεκινούν από 650 ευρώ και μπορείτε να τις βρείτε εδώ
 

 Σας εύχομαι να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα και καλορίζικο από όπου και αν το πάρετε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !