Τα νέα tweaks της εβδομάδος που πέρασε για το ios 10

0
Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί το jailbreak του ios 10 αφού είναι σε δοκιμαστική μορφή ωστόσο οι προγραμματιστές δεν σταματούν να δημιουργούν νέα tweaks για να κάνουν το ιός περισσότερο λειτουργικό.

Πάμε να δούμε μερικά νέα tweak αυτής εβδομάδος που αξίζουν την προσοχή σας.

AntiTracker (Δωρεάν, BigBoss)
Με την εφαρμογή Βρείτε τους φίλους μου της Apple μπορεί κάποιος να σας παρακολουθεί.Εδώ θα σας φανεί χρήσιμο το tweak AntiTracker αφού σας ειδοποιεί άμεσος όταν παρακολουθήστε από κάποιον και ταυτόχρονα δημιουργεί αρχεία με τις καταγραφές παρακολούθησης.

Ice 9 ($ 0,99, ZodTTD)
Το Ice 9 είναι ένα widget με αρκετά χρήσιμα όπως την αναζήτηση της Google συντομεύσεις εφαρμογών όπως του καιρού της μουσικής του safari και άλλα με εμφάνιση που παραπαίει στα Android λειτουργικά


NewsOfTheWorld (δωρεάν, repo.avalon-studios.de)
Η Apple με την κυκλοφορία του ios 9 μας ανακοίνωσε και μια νέα εφαρμογή με ειδήσεις από τα μεγαλύτερα ειδησιογραφικά δίκτυα που όμως δεν κυκλοφόρησε ποτέ στην χώρα αλλά μόνο σε Αμερική Αυστραλία και λίγες ακόμη.
Το tweak NewsOfTheWorld θα εμφανίσει τη κριμένη εφαρμογή NEWS και στην δικιά σας συσκευή

SafariUnleashed (δωρεάν, rishanan.github.io)
Ένα ενδιαφέρον δωρεάν tweak που απελευθερώνει τις δυνατότητες του Safari, προσθέτει λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης της Apple , υποστήριξη για φόντο με το άνοιγμα στις καρτέλες και πολλές άλλες επιλογές.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !