Έρχεται το νέο φωτεινό κόκκινο iphone 7

0
Παρά τα έντονα παράπονα για γρατσουνιές στο iphone 7 Jet Black οι προτιμήσεις του κόσμου για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι έντονες.

Έτσι η Apple αποφάσισε να εμπλουτίσει την χρωματική παλέτα και να προσθέσει μια ακόμη χρωματική επιλογή αυτή του φωτεινού κόκκινου σε γυαλιστερό χρώμα.
Την αποκάλυψη έκανε το Κινέζικο echweb όπου αναφέρει πως η εταιρία ήδη έχει ξεκινήσει την παραγωγή στο νέο χρωματισμό στο εργοστάσιο της Foxconn στο Zhengzhou.
Το νέο χρώμα πιστεύεται πως θα έχει μεγάλη ζήτηση στην Κίνα όπου και αρχικά θα αρχίσει η διάθεση του και αργότερα θα είναι διαθέσιμο και στις υπόλοιπες αγορές.
Το Jet Black το γυαλιστερό iphone είναι το πιο ακριβό μοντέλο αφού διατίθεται σε χωρητικότητες των 128 και 256 GB εσωτερική μνήμη και κάτι αντίστοιχο θα είναι και το κόκκινο μοντέλο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple προχωρά σε αυτή την κίνηση αφού και στο iphone 5S στα μέσα της χρονιάς πρόσθεσε το χρώμα του χρυσού αλλά και στο iphone 6S το χρώμα του ροζ χρυσού.
Η κυκλοφορία του iphone Jet red αναμένεται να είναι σύντομα και το αργότερο μέσα στο Μάρτιο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !