Πως θα βάλετε το νεο v17.0 “Krypton” στο iPhone - iPad σας

1
Πρόσφατα ο καλύτερος multimedia player πραγματοποίησε μια γενεά αναβάθμιση αλλάζοντας την εμφάνιση του που έγινε πιο λειτουργική αλλά κυρίως ξεφορτώθηκε τις παιδικές ασθένειες του αφού έγινε πιο ελαφρύς και ακόμη γρηγορότερος.

Σε μια ανάρτηση μου πριν από λίγο καιρό αναφερθήκαμε στις καλύτερες Ελληνικές πηγές και λέω καλύτερες γιατί ενημερώνονται συχνά και προσθέτουν όλα εκείνα που θα θέλαμε από ταινίες μουσική αθλητικά, παιδικά και πολλά άλλα από την παγκόσμια κοινότητα και την Ελλάδα χωρίς να χρειάζεται να βάζουμε εμείς μια μια τις πηγές.
Όμως όπως είναι λογικό και τα builds αυτά ενημερώνονται και υποστηρίζουν νέες εκδόσεις ακόμη καλύτερα από τις προηγούμενες.
Έτσι πιο κάτω θα σας δείξω ένα πολύ απλό τρόπο να βάλετε το νεότερο Kodi το v17.0 “Krypton” αφού το επίσημο ρεπό ακόμη έχει μείνει στην έκδοση 15 για άγνωστο λόγο.

1)Θα χρειαστούμε ένα υπολογιστή και να κατεβάσουμε στην επιφάνεια εργασίας το αρχείο αυτό εδώ.

2)Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ενα πρόγραμμα SSH όπως το iFunBox

3)Με το iFunBox βάζουμε το αρχείο που κατεβάσαμε προηγουμένως σε ένα οποιοδήποτε φάκελο στο iphone/ipad μας

4)Τώρα που ολοκληρώσαμε το βήμα 3 θα πρέπει στην συσκευή μας να έχουμε το iFile κατεβάσει από το cydia και να βρούμε με αυτό τον φάκελο που αποθηκεύσαμε το Kodi

5)Αφού το βρούμε πατάμε επάνω του να εμφανιστεί η επιλογή install και περιμένουμε να τελειώσει η εγκατάσταση στην συσκευή μας.

Τώρα μπορούμε να απολαύσουμε το νέο Kodi v17.0 “Krypton” και να προσθέσουμε τις πηγές μας που μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα εδώ και καλή διασκέδαση.








Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !