Επιτέλους Android και ios μαζί στην ίδια συσκευή με μικρό κόστος

0
Τα τελευταία χρόνια η Apple έχει δυσκολέψει την κατάσταση στο jailbreak αλλα έλα που η ποιότητα του ios μας κάνει να μένουμε πιστοί παρά το ότι το android έχει κάνει τεράστια άλματα.

Τώρα ξεχάστε αυτά τα διλήμματα αφού μπορείτε να έχετε το ios και το android να λειτουργούν ταυτόχρονα στην ίδια συσκευή.
Ναι δεν πρόκειται για όνειρο αφού είναι πραγματικότητα το νέο αξεσουάρ Eye όπου πρόκειται για μια εκπληκτική θήκη για τα iphone 6-7 όπου εκτός ότι προστατεύει την συσκευή περιλαμβάνει ένα δεύτερο κινητό με android στην πλάτη του iphone σας με οθόνη FHD AMOLED δεύτερη μπαταρία 2800μάη, ασύρματη φόρτιση, δεύτερη κάρτα SIM υποδοχή ακουστικών για όσους τους έλειψε στα iphone 7 αγορές  NFC και πολλά άλλα που σας έλειπαν από το ios και το iphone σας.
Το καλύτερο το άφησα για το τέλος αφού η τιμή του αν το παραγγείλετε τώρα είναι στα 95 δολάρια ενώ όταν κυκλοφορήσει θα έχει 189 δολάρια.
Το Eye είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στην σελίδα του kikstart στο σύνδεσμο εδώ.






Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !