Ξεχάστε τον υπολογιστή σας αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο

0
Βέβαια τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα περιγράφω στον τίτλο, αλλά περίπου αφού Βρετανία και Αμερική αποφάσισαν να μην επιτρέπουν στις πτήσεις που έχουν προορισμό την χώρα τους συσκευές μεγαλύτερες από ένα κινητό.

Συγκεκριμένα στα χνάρια των ΗΠΑ και του Donald Trump το μέτρο της απαγόρευσης ισχύει για τις μουσουλμανικές χώρες για την Αγγλία από Τουρκία, το Λίβανο, την Ιορδανία, την Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Σαουδική Αραβία σε όλες τις πτήσεις και για την Αμερική  από τις χώρες όπως την Αίγυπτο, την Ιορδανία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, το Μαρόκο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, τη Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.
 Τα μέτρα έχουν στόχο στην αποφυγή τρομοκρατικών χτυπημάτων από τις μουσουλμανικές χώρες μετά από πληροφορίες που υπάρχουν.
Έτσι οι επιβάτες θα πρέπει να συμμορφωθούν με την οδηγία που έχει ισχύει από σήμερα 21 Μαρτίου αλλιώς δεν θα μπορούν να επιβιβαστούν στα αεροπλάνα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !