Νέο jailbreak untethered στο ios 10.x.x με διαφορετικό δημιουργό

0
Τα μέχρι τώρα εργαλεία του jailbreak από τον Ιταλό qwertyoruiop είναι Semi που σημαίνει πως αν κλείσετε την συσκευή σας δεν θα λειτουργεί ξανά το jailbreak και θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε εκ νέου.

Η διαδικασία αυτή είναι κουραστική για τους περισσότερους χρήστες που αναπολούν τις παλιές καλές εποχές.
Όμως στο πρόβλημα αυτό έρχεται να βάλει τέλος ένας προγραμματιστής από την Σαγκάη που δημιούργησε το πρώτο untethered jailbreak για το ios 10.
Το εργαλείο μετά από αρκετές ημερες δοκιμών και μάλιστα το blog μας πρώτο είχε ανεβάσει εικόνες πριν από μια βδομάδα, έχει ολοκληρωθεί και θα είναι διαθέσιμο σε όλους.
Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτε το ιδιαίτερο αφού έχετε ήδη jailbreak απλά να κατεβάσετε το πακέτο untetherer και η συσκευή σας θα έχει μόνιμα jailbreak.
Όμως πάμε τώρα και στα αρνητικά του νέου εργαλείου καθώς είναι το πρώτο εργαλείο jailbreak επί πληρωμής και μάλιστα αρκετά ακριβά αφού το κόστος του είναι στα 9,99 δολάρια.
Αυτή η επιλογή του προγραμματιστή όπως καταλαβαίνετε ήταν και η αιτία να ακούσει πολλά σχόλια εναντίον του αφού αν πάνε καλά τα πράγματα για αυτόν θα εξοικονομήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό.
Το νέο εργαλείο μπορείτε να το κατεβάσετε από το ρεπό του BigBoss.







Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !