Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αποζημίωση 5,3 εκατομμυρίων θα δοθεί στους χρήστες παλιότερων iphone σε επιταγή η πίστωση στο Amazon

Σύμφωνα με την σελίδα του Fortune  οι χρήστες που χρησιμοποιούσαν εφαρμογές όπως το Intsagram το Twitter τη Facebook και άλλες ακόμη οκτώ εταιρίες, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 5,3 εκατομμυρίων δολαρίων συνολικά.

Οι εφαρμογές αυτές χρησιμοποιούσαν τις επαφές από τους χρήστες για την περίοδο του 2009 -2012 για χάρη της υπηρεσίας "βρείτε φίλους" και τις αποθήκευαν σε άγνωστους server χωρίς την συγκατάθεση των ενδιαφερομένων.
Το ομοσπονδιακό δικαστήριο αποφάσισε οι χρήστες αυτοί να αποζημιωθούν είτε με επιταγή είτε με πίστωση για αγορές στο κατάστημα του Amazon μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Κατηγορούμενη σε αυτό είναι και η Apple που επέτρεπε στους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν αυτή τη λειτουργία.
Ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε στην σελίδα του Fortune  αν είστε και εσείς από αυτούς που δικαιούστε αποζημίωση.Σχόλια