Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple θα αποσυναρμολογήσει τον γυάλινο κύβο του Apple Store της 5ης λεωφόρου στο Μανχάταν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Apple θα ξεκινήσει τις εργασίες αποσυναρμολόγησης του γυάλινου κύβου του από το Apple Store της 5ης λεωφόρου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης με σκοπό να γίνει μεγαλύτερο.

Αυτή είναι δεύτερη φορά που η Apple θα αποσυναρμολογήσει το κατάστημα κόσμημα της Νέας Υόρκης αφού το 2011 αποσυναρμολογήθηκε για να τοποθετηθούν μεγαλύτεροι υαλοπίνακες με λιγότερα κομμάτια από 90 κομμάτια που ήταν έγιναν 15 μεγαλύτερα και πιο ομοιόμορφα.
Η σημειωθεί πως η Apple ζήτησε άδεια από τις αρχές για να κλείσει το τετράγωνο για τις εργασίες αποσυναρμολόγησης που θα ξεκινήσουν στις 9 Μαΐου και θα κοστίσουν στα 2 εκατομμύρια δολάρια!
Δεν γίνετε σαφές αν ο νέος σχεδιασμός θα είναι πάλι από γυαλί η θα έχει μια νέα διαφορετική σχεδίαση.Σχόλια