Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Η Apple αποφάσισε να δώσει σε όλους δωρεάν τις εφαρμογές της iWork, GarageBand και το iMovie

Τον Σεπτέμβριο του 2013, τα πακέτα των εφαρμογών iWork και iLife έγιναν δωρεάν για τους καινούργιους κατόχους ενός Mac, iphone και ipad που η Apple τις έδινε δώρο, αλλά οι υπόλοιποι χρήστες έπρεπε να πληρώσουν για να τις αποκτήσουν.

Από σήμερα όμως τα πράγματα αλλάζουν και πλέον η Apple προσφέρει σε όλους δωρεάν όλες τις εφαρμογές της όπως είναι η εφαρμογή πολυμέσων iLife, η σουίτα γραφείου iWork και φυσικά το GarageBand, iMovie για επεξεργασία των video.
Πρόκειται για επαγγελματικές λύσεις που όμως μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και από ένα άπειρο χρήστη.
Τις εφαρμογές για ios και υπολογιστές Mac μπορείτε να τις βρείτε στους αντίστοιχους συνδέσμους πιο κάτω.

Εφαρμογές iWork για iphone και ipad:  Pages  Numpers   Keynote
Εφαρμογές iLife για iPhone και iPad:  GarageBand    iMovie

Εφαρμογές iWork για Mac OS: Pages   Numpers   Keynote
Εφαρμογές iLife για  Mac OS:  GarageBand   iMovie



Σχόλια