Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Νέα βραβεία για τους χρήστες του Apple Watch κυκλοφόρησε η Apple και τον εορτασμό της ημέρας της γης

Η Apple συνηθίζει σε μεγάλες γιορτές όπως το είχε κάνει και στο παρελθόν στην Ημέρα των Ευχαριστιών να εμφανίζει νέα βραβεία στην εφαρμογή του Apple Watch.

Έτσι προτρέπει τον κόσμο να βγει στους δρόμους να γιορτάσει την ημέρα και ταυτόχρονα να ξεκλειδώσουν το βραβείο από την εφαρμογή αλλά και να κερδίσουν το ειδικό αυτοκόλλητο για την εφαρμογή μηνυμάτων iMessages.
Τα νέα έπαθλα ήδη άρχισαν να εμφανίζονται σε ορισμένους χρήστες από σήμερα και σε άλλους θα εμφανιστούν τις επόμενες ημερες.
Αρκεί όπως αναφέρεται να περπατήσετε, να κολυμπήσετε για 30 λεπτά η να κάνετε απλά την προπόνηση σας για να τα κερδίσετε.Σχόλια