Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Αύριο το λογότυπο της Apple θα γίνει πράσινο προς τιμήν της ημέρας της Γης

Κάθε χρόνο στις 22 Απριλίου γιορτάζεται η ημέρα της Γης  και είναι μια γιορτή που ξεκίνησε στην Αμερική το 1970 όπου 47 χρόνια πριν πάνω από 20 εκατομμύρια Αμερικανοί έλαβαν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες.

Ακόμη και οι Γερουσιαστές εκείνη την ημέρα δεν έχουν προγραμματισμένες συναντήσεις για να παραβρεθούν στο φεστιβάλ.
Η Apple κάθε χρόνο από τις 20 μέχρι και τις 22 Απριλίου  χρωματίζει το λογότυπο της σε χρώμα πράσινο και οι υπάλληλοι στα καταστήματα της φοράνε πράσινα μπλουζάκια.
Επίσης οι σακούλες είναι χάρτινες και όχι πλαστικές και σκοπός της εταιρίας είναι να επιστήσει την προσοχή σε περιβαλλοντικά θέματα.
Στην Αμερική κλείνουν πολυσύχναστους δρόμους των μεγάλων πόλεων και ασχολούνται με τον καθαρισμό και την δεντροφύτευση.
Σχόλια