Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ένας ακόμη λόγος που τα προϊόντα της Apple θεωρούνται κορυφαία

Η Apple δεν είναι τυχαίο που κάθε προϊόν που κατασκευάζει έχει τεράστια επιτυχία από τον ανταγωνισμό , αφού δεν αφήνει καμιά λεπτομέρεια στην τύχη της και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ένας δημοσιογράφος ο Duhaime-Ross επισκέφτηκε τα εργαστήρια της και θέλησε να μοιραστεί μια εμπειρία του που τον εντυπωσίασε.
Προϊόντα της Apple όπως το Apple Watch η τα ακουστικά AirPods δέχονται σύμφωνα με τους ειδικούς δέχονται από τους χρήστες μέχρι και 2 λίτρα ιδρώτα περίπου αν ειδικά χρησιμοποιηθούν από αθλητές και έτσι θεωρεί σκόπιμο πως πρέπει να αντέχουν και σε αυτές τις συνθήκες.
Με μια επένδυση αρκετών εκατομμυρίων η Apple έχει δημιουργήσει ένα υγρό αντίστοιχο του ανθρώπινου ιδρώτα και σε ειδικά φιαλίδια τοποθετεί τα προϊόντα της για να δοκιμάσει τις αντοχές τους όπως φαίνεται και στις εικόνες  που δημοσιεύτηκαν.



Σχόλια