Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Τεστ αντοχής ανάμεσα στα δυο καινούργια κορυφαία κινητά του κόσμου

Το κόκκινο iphone 7 μπορεί να είναι μια έκτακτη έκδοση που κυκλοφόρησε η Apple πρόσφατα αλλά είναι το ίδιο με όλα τα iphone 7 που πρωτοείδαμε το περασμένο Σεπτέμβριο.

Αντίθετα το Samsung Galaxy S8 που μας παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημερες και ακόμη δεν είναι διαθέσιμο και οι λίγοι τυχεροί που το πήραν στα χέρια τους όπως το κανάλι TechRax αντί να μας το δείξει σε ένα video unboxing αντίθετα το υπέβαλε σε δοκιμασία μαζί με το iphone 7 σε πτώση σε τσιμέντο.
Το νέο Samsung Galaxy S8 αποδείχτηκε πολύ σκληρό "καρύδι" η μάλλον κινητό, με το iphone να παραδίδει το πνεύμα του στην δεύτερη πτώση από το 1,5 μέτρο περίπου.
Όμως δείτε το σχετικό video που ακολουθεί πιο κάτω και τα συμπεράσματα δικά σας.


Σχόλια