Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ένα Bug στο ios 10 κολλά τα iphone και δεν αντιδρούν ότι και να κάνουμε

Σίγουρα η Apple με κάθε καινούργια αναβάθμιση προσπαθεί να μας δώσει όλο και πιο καινούργιες λειτουργίες και να διορθώσει παλιά προβλήματα.

Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γεννιούνται νέα προβλήματα για το λειτουργικό του ios αφού στην ουσία είναι ένας συνδυασμός από εκατοντάδες κώδικες που είναι αδύνατο να είναι όλα εντάξει.
Έτσι και στο ios 10 ένα μικρό τέχνασμα που στην ουσία είναι είναι μια δυσλειτουργία και ίσως την διορθώσει στο μέλλον η Apple, κάνει το iphone να κολλήσει η οθόνη του και να μην αντιδρά ότι και και να κάνουμε.
Το πρόβλημα μας το παρουσιάζει με τον δικό του τρόπο το κανάλι του Greek IOSHack όπου και μπορείτε να το παρακολουθήσετε πιο κάτω.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη