Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Επιβεβαιώνονται οι φήμες του iPhone 8 αλλά θα καθυστερήσει η κυκλοφορία του

Οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη και φυσικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποίες είναι αληθινές και ποίες όχι.

Σε αυτό που συμφωνούν όμως όλες οι πληροφορίες είναι πως η Apple ετοιμάζει κάτι πολύ εντυπωσιακό για το iphone 8 αφού θα είναι και τα 10 της κυκλοφορίας του.
Στα περισσότερα σχέδια εμφανίζεται με την οθόνη OLED σε ολόκληρη την μπροστινή επιφάνεια, ατσάλινο πλαίσιο γύρω από την περίμετρο, και δυο κάμερες που όμως θα είναι κάθετες τώρα αντί για οριζόντια όπως του iphone 7.
Επίσης διακρίνεται η θέση για τον αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά της συσκευής και κάτω απ το λογότυπο.
Η οθόνη του νέου μοντέλου θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από το iPhone 7 Plus.
Τα πρώτα χρόνια η Apple άλλαζε τον σχεδιασμό κάθε δυο χρόνια αλλά αργότερα αποφάσισε να το κάνει κάθε τρία χρόνια από το iphone 6 στο iphone 6S και τέλος στο 7 όπου είναι καιρός να μας παρουσιάσει κάτι το διαφορετικό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως λόγο των πολλών προβλημάτων με την μετακίνηση του αισθητήρα touch ID η εταιρία θα καθυστερήσει μέχρι και ένα μην την κυκλοφορία του iphone 8 μετά την παρουσίας του τον Σεπτέμβριο.Σχόλια