Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Μια πρωτότυπη βάση φόρτισης για το iphone το μετατρέπει σε ένα παλιό MAC

Η Elago δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα βάση φόρτισης για τα iphone όπου τοποθετώντας το κινητό σας μετατρέπεται σε ένα υπολογιστή Mac από το παρελθόν.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κατόχους του iphone 6 του 6S και του 7 σε δυο χρωματικές επιλογές τους άσπρου και του μαύρου.
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει όχι μόνο τους θαυμαστές των Macintosh αλλά και οποιονδήποτε άλλο.
Η βάση της Elago είναι διαθέσιμη στο Γαλλικό Amazon στην τιμή των 35 ευρώ στο σύνδεσμο εδώ.

Σχόλια