Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

picTrove Pro: AppStore free today....Ο ευκολότερος τρόπος για να βρίσκετε εικόνες που σας ενδιαφέρουν

Πολλές φορές ψάχνετε εικόνες για να στολίσετε την συσκευή σας η ακόμη και για να στείλετε επισυναπτόμενες σε ένα μήνυμα και για πολλούς άλλους λόγους, ψάχνοντας για κάτι συγκεκριμένο.

Φυσικά μπορείτε να το κάνετε από ένα browser όπως στο Safari η κάποιον άλλο που όμως τα αποτελέσματα θα είναι συγκεκριμένα από μια μηχανή αναζήτησης.
Εδώ θα σας φανεί χρησμοί η εφαρμογή "picTrove Pro" όπου δουλειά της είναι να ψάξει να βρει εικόνες για εσάς από πολλές και διαφορετικές πηγές.
Μπορεί να αναζητήσει εικόνες από

* Google Images
* Bing Images
* Flickr
* Photobucket
* Facebook.com
* Tumblr.com
* Wordpress.com
* Blogger (blogspot.com)


Έτσι μπορείτε να αποθηκεύσετε τις εικόνες που σας ενδιαφέρουν άμεσα στην συσκευή σας.
Η εφαρμογή picTrove Pro από 9,99 της αρχικής τιμής της είναι διαθέσιμη δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στο σύνδεσμο εδώ.


https://itunes.apple.com/gr/app/id433016309
Σχόλια