Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Planimeter: AppStore free today...για οποιαδήποτε απόσταση

Αναρωτιέστε πόσο μετρά ένα κτίριο κοντά σας η θέλετε να μάθετε μια απόσταση από εκεί που βρίσκεστε?

Η ιδανική επιλογή είναι η εφαρμογή Planimeter όπου μπορείτε να προσθέσετε πινέζες για παράδειγμα σε ένα γήπεδο αναζητώντας το στο χάρτη με μια διεύθυνση η και με τον εντοπισμό αυτόματα από το iphone σας.
Έτσι πολύ εύκολα μπορείτε να μάθετε για οποιαδήποτε απόσταση σας ενδιαφέρει άμεσα.
Την εφαρμογή Planimeter θα την βρείτε δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα στον σύνδεσμο πιο κάτω.


https://itunes.apple.com/gr/app/id1137954697?mt=8


Σχόλια