Σφάλμα στο iOS επιτρέπει στο Siri να διαβάζει κρυφά μηνύματα στην οθόνη του iPhone που έχει κλειδώσει

Ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη Siri να διαβάσει τα κρυμμένα μηνύματα στην κλειδωμένη οθόνη του smartphone της Apple και αυτή θα το κάνει. Όλα οφείλονται σε σφάλμα στο ios 11.2.6, αναφέρει στην σελίδα του το Mac Magazine σήμερα.
Το Reader Mac Magazine ανέφερε ένα σφάλμα στο ιός 11.2.6, λόγω του οποίου η Siri μπορεί να διαβάσει κρυμμένο περιεχόμενο.Έτσι, η βοηθός διαβάζει άμεσα μηνύματα από τρίτους  αγγελιοφόρους, για παράδειγμα, το  WhatsApp,το  Telegram ή το Skype. Για να μπορεί ένας βοηθός να διαβάσει τα μηνύματα imessage, θα πρέπει κανονικά να ξεκλειδώσετε το smartphone.
Αυτό το σφάλμα υπάρχει επίσης στην έκτη beta έκδοση του ios 11.3 . και το Reader Mac Magazine ανάφερε το πρόβλημα στην Apple για την ευπάθεια που διαπιστώθηκε.
Στο iOS 11, μπορείτε να αποκρύψετε τα περιεχόμενα των μηνυμάτων στην οθόνη κλειδώματος. Αυτή η λειτουργία είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή στο iPhone X, όπου απλά πρέπει να κοιτάξετε το smartphone για να δείτε το κείμενο.

Για να αποκρύψετε ή να εμφανίσ…

Ένα νέο εκπληκτικό video μας δείχνει το εσωτερικό του πάρκου της Apple που σχεδόν έχει ολοκληρωθεί

Το πάρκο της Apple σταδιακά ολοκληρώνεται με τους εσωτερικούς χώρους να φαίνεται πως έχουν διαμορφωθεί με την ανάλογη επίπλωση στα γραφεία και ακόμη και ο φωτισμός που είναι εντυπωσιακός την νύχτα να δοκιμάζεται από τους υπευθύνους.

Στον εξωτερικό χώρο οι εργασίες συνεχίζονται κανονικά και σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα θα ολοκληρωθούν μέχρι και το Σεπτέμβριο.
Ο Blogger Duncan Sinfield που συχνά ανεβάζει video από το πάρκο της Apple κυκλοφόρησε ένα νέο που εντυπωσιάζει  για το μέγεθος της κατασκευής αλλά και από τις εικόνες με τον φωτισμό την νύχτα.
Να υπενθυμίσω πως ήδη δουλεύουν στους χώρους του πάρκου πολλοί εργαζόμενοι της Apple που στελεχώνουν τα γραφεία της.
Δείτε το σχετικό video που ακολουθεί πιο κάτω....
Σχόλια