Η Apple εγκαινιάζει νέο δωρεάν πρόγραμμα σπουδών ανάπτυξης εφαρμογών για φοιτητές

0
Η Apple εγκαινίασε σήμερα ένα νέο πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν την καριέρα τους ως προγραμματιστές εφαρμογών. Η εταιρεία κάνει το πρόγραμμα σπουδών διαθέσιμο δωρεάν download από το iBooks Store.

Σχεδιασμένο από μηχανικούς και εκπαιδευτικούς της Apple, το πρόγραμμα σπουδών θα διδάξει στους μαθητές πώς να αναπτύξουν και να σχεδιάσουν εφαρμογές χρησιμοποιώντας τη γλώσσα Swift. Μέσα από το μάθημα, οι μαθητές θα μάθουν πώς να κωδικοποιούν και να κατασκευάζουν πλήρως λειτουργικές εφαρμογές, ενώ παράλληλα αποκτούν σημαντικές δεξιότητες στην ανάπτυξη λογισμικού και την τεχνολογία των πληροφοριών.
Έξι κοινοτικά κολλέγια στις ΗΠΑ θα αρχίσουν να προσφέρουν αυτό το πρόγραμμα σπουδών σε περισσότερους από 500.000 φοιτητές από το φθινόπωρο αυτό. Ο κατάλογος  περιλαμβάνει το Αλαμπάμα Community College System, το Columbus State Community College, το Harrisburg Area Community College και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Apple στο σύνδεσμο εδώ.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !