Ένα bug της Siri επιτρέπει οποιονδήποτε να απενεργοποιήσει τα δεδομένα από την οθόνη κλειδώματος

2
Ένα νέο σφάλμα έχει ανακαλυφθεί στην Siri που επιτρέπει σε κάποιον να έχει πρόσβαση στην επιλογή "Cellular Data" σε ένα κλειδωμένο iPhone μέσω της εικονικού βοηθού.

Σε ένα κλειδωμένο iPhone, μπορείτε να καλέσετε τη Siri και απλά να πείτε "Cellular Data" το οποίο εμφανίζει ένα διακόπτη που μπορείτε να απενεργοποιήσετε για να απενεργοποιήσετε τα κινητά δεδομένα. Ωστόσο, όταν κάποιος ζητά απευθείας από το Siri να "απενεργοποιήσει τα κυψελοειδή δεδομένα", θα σας ζητήσει πρώτα να ξεκλειδώσετε το iPhone προτού να τα απενεργοποιήσετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας.
Το πρόβλημα δεν έχει κίνδυνο να βλάψει την συσκευή σας αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν θα έπρεπε ο οποιοσδήποτε να μπορεί να απενεργοποιεί τα δεδομένα εν αγνή σας αφού έχετε κλειδωμένη την συσκευή.
Αν δεν θέλετε να μπορεί η Siri να απενεργοποιήσει τα δεδομένα με αυτό τον τρόπο τότε μπορείτε από τις ρυθμίσεις να απενεργοποιήσετε την Siri στην οθόνη κλειδώματος.



Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

  1. To κανει ακομα και με το airplane mode, οποτε ειναι καπως επικυνδυνο διοτι αν στο κλεψουν μπορουν να το βαλουν στο airplane mode και ετσι να χασεις τα ιχνη της συσκευης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχεις δίκιο ναι μπορούν να το εκμεταλλευτούν άνετα...σε ευχαριστούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !